Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008

Οχι στις απεργοσπαστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ κατά λιμενεργατών

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


Όχι στις απεργοσπαστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ σε βάρος της απεργίας των λιμενεργατών!

Αλληλεγγύη στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση μέχρι την νίκη!


Οι απροκάλυπτες απεργοσπαστικές παρεμβάσεις του Γάλλου πρόξενου της Θεσσαλονίκης για να διευκολυνθούν οι μεταφορές πολεμικού υλικού της Νατοϊκής Δύναμης στο Κόσσοβο στις μέρες της απεργίας των εργαζόμενων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι πρόκληση για το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα.

Η Νατοϊκή Δύναμη στα Βαλκάνια νομιμοποίησε τα πολεμικά εγκλήματα σε βάρος των λαών της περιοχής με τις χιλιάδες νεκρούς, τους βάρβαρους βομβαρδισμούς με απεμπλουτισμένο ουράνιο που άφησαν για πάντα τις επιπτώσεις τους στην περιοχή.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να εξυπηρετούμε το φονικό της έργο στο παραμικρό, πολύ περισσότερο να αποδεκτούμε παρεμβάσεις σε βάρος της απεργίας των λιμενεργατών. Αυτή η πρόκληση ας γίνει η ευκαιρία για να ξαναπιάσουμε το νήμα της αντίστασης στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών στην περιοχή απαιτώντας να σταματήσει μια για πάντα η μεταφορά πολεμικού υλικού μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα των λιμενεργατών που αντιστέκονται στην ιδιωτικοποίηση. Δεν θέλουμε να παραχωρηθεί το Λιμάνι στα χέρια των αρπακτικών της αγοράς, των ίδιων εταιριών και συμφερόντων που ευθύνονται για το ματοκύλισμα των λαών.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, το αντιπολεμικό και φιλειρηνικό κίνημα να βγούμε μαζί στους δρόμους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και τις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Επικοινωνήστε με:

Γιάννη Σηφακάκη 6946093043, Στέφανος Ληναίος,

Γιάννης Κούτρας, Θεσ/νίκη 6976595821

Δεν υπάρχουν σχόλια: